Hem » Just nu i Råda » Värmländsk voodoo

Värmländsk voodoo

VÄRMLÄNDSK VOODOO

– en helt ny föreställning med Johan Östling och Björn Ling

Efter succén med ”Din Jävla Fegis!”, med inte mindre än 150 spelade föreställningar runt om i Sverige, är Johan Östling och Björn Ling tillbaka med en helt nyskriven föreställning tillägnad fenomenet att allt ordnar sig och att det faktiskt går att påverka.

Värmländsk voodoo är en glad kärleksförklaring till livets oberäkneliga krumbukter och härligt aviga situationer. Magiska potatisar, en missförstådd äppelmosleverantör, antirenovering och varför man absolut inte bör köpa hund – inte ens en liten! Är vi egentligen skapta för att ingå äktenskap med ett vattenpass? Varför låtsas vi att rawbollar är goda?

I Värmländsk voodoo används nästan inga nålar alls. Istället får publiken åka en själslig Flumeride tillsammans med musik- och ordekvilibristerna Björn Ling och Johan Östling.


Onsdag 1 april kl 19.00  Flyttad till Fredag 2 oktober i Råda Rum
Pga. nya restriktioner med förbud mot sammankomster över 50 personer. Om man vill återlösa biljetter hänvisar vi till ticketmaster som sköter köp och återköp.

Biljetter på Ticketmaster
Längd ca 1 tim 40 min. Ingen paus.

Kvällens erbjudande från restaurangen
Vid bordsbokning erbjuder vi följande varmrätt:

  • Helstekt kotlettrad med skummig nässelsås samt sotad spetskål och potatisbakelse, inklusive kaffe och tryffel, 195 kr

Boka på bokning@radarum.se eller 031-338 21 00.

Övriga platser, drop-in i mån av plats och beställning från vår Bistromeny erbjuder vi:

  • Caesarsallad 149 kr
  • Räksmörgås 149 kr
  • Kaffe och finfika från vårt cafésortiment

Björn Ling och Johan Östling har ett gediget förflutet som musiker. De har dessutom medverkat i Ulf Malmros filmer Smala Sussie, Bröllopsfotografen och Mammas Pojkar. I TV har vi kunnat följa dem i serien Ack Värmland. Senast har Björn Ling kunnat ses i nöjesprogrammet Alla För en på SVT och Johan Östling har varit programledare på Hela Sverige bakar på TV4.

Arrangör: Trueent