Hem » Bröllopsfest

Bröllopsfest

Ska ni gifta er? Grattis! Bröllop är en fest och ett minne för livet. Vi skräddarsyr hela er upplevelse och ser till att ni får ert livs kväll.

Du väljer, vi gör
Det här är er dag och vi vill att den ska bli precis det ni önskar er. När du bokar bröllop på Råda Rum är vi med dig under hela processen. Vi hjälper er med alla delar så att allt faller på plats under er dag. Tillsammans med vår köksmästare väljer ni meny.

Lokaler

Våra moderna lokaler är fulla av tekniska och logistiska möjligheter. Vår största sal tar upp till 400 gäster eller 240 personer vid runda bord. Det inglasade orangeriet Ester rymmer 80 personer. Våra rum kan även kombineras.

Mat och dryck

Våra kockar Fredrik, Josefin och Johan lagar vad ni vill och hjälper till med inspiration om kreativiteten sviktar i bröllopsstressen. Här är ett exempel på bröllopsmenyer vi har lagat för lite inspirerande läsning (meny kommer snart)

Vigsel i Råda kyrka
Råda Rum ligger 200 meter från Råda kyrka. Inbäddad i grönskan är den röda träkyrkan från 1700-talet en riktig idyll. Kyrkan rymmer cirka 200 personer. Om man inte önskar viga sig i kyrkan finns flera andra alternativ i Råda Rum. Läs mer om vigsel i Råda.


Vill du veta mer eller boka?
Klicka här för att skicka en bokningsförfrågan till oss.
Suzanne och Ellinor i Receptionen svarar på alla dina frågor!
Du når dem på 031-338 21 00 eller info@radarum.se.

Veckans Lunch

Kommande Evenemang