Hem » Just nu i Råda » Boka talare/föreläsare/konferencier

Boka talare/föreläsare/konferencier

Med ett stort utbud och variation av olika personligheter och kompetenser kan vi hjälpa er att hitta rätt person för varje specifikt tillfälle.

Nu kan du eller ditt företag boka talare, föreläsare, komiker eller konferencier hos oss! För kunskap, inspiration, vägledning eller underhållning för att få ett avbrott i vardagen mellan alla möten och måsten. I samarbete med Talarpoolen har vi nu en bank full av spännande, energiska och kunniga personer som kan skapa mervärde till er bokning.

Många av dessa tillhör Sveriges bästa i det dom gör.

TalarPoolen är ett kunskapsföretag som står för kvalité, trygghet och ett personligt engagemang när det gäller att hitta den bästa föreläsaren i varje given situation. Vi har ett av Sveriges största utbud och urval av talare, såväl lättsamma kunskapsföreläsare, inspiratörer, underhållare som utbildare, experter, forskare, moderatorer och andra intressanta föreläsare inom olika områden. Många av dessa tillhör Sveriges bästa föreläsare.

Genom att lyssna in, analysera och boka rätt föreläsare till varje unikt tillfälle hjälper vi våra kunder att skapa möten som verkligen förändrar, vare sig det gäller en enskild inspirationsföreläsning eller en längre utbildningsinsats. Genom att ständigt vara uppdaterade inom olika aktuella kunskapsområden och trender kan vi erbjuda den senaste kompetensen och nya spännande föreläsningar.

TalarPoolens kunder finns hos näringslivets olika branscher, myndigheter, kommuner, föreningar och privata arrangörer.

Se deras breda utbud på Talapoolen

Behöver du hjälp att hitta rätt talare/föreläsare/konferencier för din bokning eller vet du redan en du vill ha?

Kontakta Karin Blennermark, producent i Råda Rum
karin.blennermark@svenskakyrkan.se eller 031-338 21 27


Råda Rum i samarbete med Talarpoolen