Hem » Om oss » Jobba hos oss

Jobba hos oss

LEDIGA TJÄNSTER

Råda Rum formades med visionen att skapa en modern och relevant mötesplats med rum för alla. En arena för barn, unga och vuxna som vi fyller med alltifrån musik- och matupplevelser till kalas och konferens. Till oss ska du alltid känna dig välkommen.

Du är  alltid välkommen att skicka din spontanansökan till jobb@radarum.se

Aktuella tjänster

Vi behöver fylla på köket med en kock!
Råda Rum i Mölnlycke (strax utanför Göteborg) är en restaurang- och konferensanläggning med plats för sällskap upp till 400 pers och konsertlokal för 800.

Vi lagar mat från grunden med klassiska smaker och svensk husmanskost som grundton.  Vi arbetar på ett treveckors rullande schema med en mix av luncher kvällar och helger. Verksamheten består till stor del av luncher men varvas med små och stora evenemang som konsert med Danny Saucedo, fredags-quiz, Klara Zimmergren, oktoberfest, Miriam Bryant för att nämna några. Restaurangen, som är öppen alla dagar till kl 20 eller 21, har en bistromeny som tar vid där lunchen slutar. Du måste kunna arbeta självständigt och kunna lägga upp din egen arbetsdag och lösa de problem som kan uppstå i ett kök då man vissa pass arbetar ensam.

Skicka in ditt CV och kontaktuppgifter till jobb@radarum.se.
Har du frågor, kontakta 031-338 21 04

Kommande Evenemang