Hem » Just nu i Råda » TOTO IV – Jubileumskonsert med Peter Johansson och Lollo Gardtman

TOTO IV – Jubileumskonsert med Peter Johansson och Lollo Gardtman

TOTO IV – JUBILEUMSKONSERT MED PETER JOHANSSON OCH LOLLO GARDTMAN

Med en enorm press från skivbolaget släppte TOTO den 8:e april 1982 sitt fjärde album, TOTO IV. De hade inte lyckats följa upp succén efter debutplattan och riskerade att åka ut från Colombia Records. Att denna plattan var speciell visste bandet när den släpptes, men att den skulle vinna hela sex Grammys, däribland för årets album och årets låt (Rosanna), hade ingen vågat drömma om. 40 år och över 5 miljoner sålda exemplar senare är det hög tid att jubilera detta mästerverk. Kom och upplev TOTO IV i sin helhet med hits som bla Rosanna, I won’t hold you back och megahiten Africa, som nu nått över 1 miljard streams på Spotify. Det kommer även bjudas på många andra av bandets hits.

En riktig MÅSTE-konsert för alla som gillar musik!

PÅ SCENEN

Peter Johansson, känd från oräkneliga musikaler som bla Jesus Christ Superstar, Rock of Ages, Jersey Boys och We Will Rock You. Han har även svart bälte i ”Så Ska Det Låta” där han medverkat fler gånger än det finns siffror. Han besitter onekligen en av Sveriges absolut bästa röster. 

Lollo Gardtman, en av Sveriges främsta doldisar. Hon har medverkat i flertalet shower med bla Tomas Ledin och Rock of 80’s. Hon turnerar just nu runt Sverige med rockbandet Nestor och hon har lovprisats av Lisa Nilsson på hennes Instagram, inte bara en utan TVÅ gånger med orden ”Soul i absolut världsklass”.

Loud’n Proud, en välmeriterad pop/gospelkör som har sin bas i Råda. Kören har, som namnet antyder både bra tryck och bra utstrålning och har faktiskt tidigare körat bakom Peter Johansson och även sjungit med artister som Danny Saucedo, John Lundvik och Daniel Lemma.

Bandet består av en diger samling välmeriterade musiker som individuellt sammantaget har jobbat med de flesta av Sveriges artister i ett spann ifrån Björn Ulvaeus, Povel Ramel och Sven-Bertil Taube till Danny Saucedo, Molly Sandén och Darin.


Fredag 8 april kl 20.00 i Råda Rum

Längd: Två set á ca 45 min – Baren är öppen i pausen

Biljett: 350:- köps via Tickster. Onumrerade platser.

Om du bokar bord för middag innan, ingår reserverad plats till konserten.


Kvällens erbjudande från köket
Kom lite tidigare och ät gott i vår restaurang innan konserten börjar. Vår köksmästare har tagit fram en meny innehållande; En varmrätt och dessert. Kaffe ingår.

Välj mellan kött, fisk eller vegetarisk till varmrätt:

  • Helstekt ryggbiff från Dalsjöfors med balsamicospetsad rödvinssås, potatisbakelse med cheddar, kronärtskockhjärta, ugnstorkad tomat och sotad spetspaprika.
  • Rimmad torskrygg med parmaskinkachips, ragu av äpple, blomkål och grön sparris serverad med smörad hummerbuljong och mandelpotatis.
  • Dalspira grillost med cheddarpotatisbakelse, kronärtskockhjärta, ugnstorkad tomat, sotad spetspaprika och sherryspetsad biljong.

Dessert: Mousse med färskost och cava, vaniljbakad ananas och mandelknäckflarn.

Pris: 349:-
Boka bord på via bokning@radarum.se eller 031-338 21 00.