Hem » Just nu i Råda » Rumslighet i din trädgård

Rumslighet i din trädgård

Rumslighet i din trädgård

Hur kan du skapa rum för vila, aktivitet och skönhet i din trädgård? Precis som i ett hus behövs det väggar, tak och golv för att skapa rum i din trädgård.
Kom och bli inspirerad av hur du kan skapa rum för vila, aktivitet och skönhet liksom för praktiska funktioner och därmed få en mer spännande och användbar trädgård!

Marie Skoog (Högadals Trädgårdar) kommer till oss med sin föreläsning och berättar utifrån sin expertis och sin erfarenhet om hur du kan skapa olika rum hemma i trädgården. Och deltagare på föreläsningen kommer att få ett exklusivt erbjudande på en trädgårdsrådgivning i sin trädgård!

Om: 
Marie Skoog är Trädgårdsarkitekt och driver företaget Högadals trädgårdar i Mölnlycke. Hon ritar och förverkligar trädgårdar till såväl privatperson, företag och offentliga rum. Marie är den som har ritat utomhusmiljön Gröna Rum för Råda församling/Råda Rum. Marie fick också ta emot 2:a pris för Årets trädgårdsarkitekt 2023.

Tid: Tisdag 16 april kl 19.00
Plats: Råda Rum, lokal Ester
Biljett: 150
:- via Swish på dörren


Köket och cafét är öppet i samband med eventet för den som vill äta eller dricka något innan.

Boka bord på 031-338 21 00 eller bokning@radarum.se


”Rumslighet i din trädgård” är en föreläsning under Gröna Rums paraply där vi bland annat tar upp frågor om psykisk ohälsa, fysisk hälsa, miljö och hållbarhet.

Läs mer om Gröna Rum på https://radaforsamling.se/grona-rum