Hem » Just nu i Råda » En kväll med Petter

En kväll med Petter

EN KVÄLL MED PETTER I RÅDA RUM!

Petter har verkat i musikens tjänst i över 20 år. Med hela 14 fullängdsalbum i sin repertoar har han sålt ut turnéer, storslagna konserter och svettiga klubbkvällar landet över. Nu förlängs turnén ”En kväll med Petter” till 2022 – den unika och intima föreställningen där vi får följa med på Petters resa genom musiken, livet, de känslor och element som tagit honom dit han är idag.

Musik varvas med varmt berättande i en intim sättning. Längs en musikalisk resa vaggas publiken in i känslor och element i en värld där Petter visar helt nya sidor av sig själv.


Jag kommer att gästa Råda Rum i Mölnlycke den 12 november. Jag har med mig den lilla sättningen som består av Carolina Wallin Perez, Helmer Norrby och Martin Chandra.

Ni som såg spelningarna vi gjorde aug-sept 2021 vet vad det handlar om, det här är avskalat och sittande. Jag älskar att spela på alla olika sätt och konstellationer så den här typen av konsert ligger mig varmt om hjärtat. Det blir intimt och mycket trevligt helt enkelt.

/ Petter


Datum & tid: Lördag 12 november 2022 kl 20.00

Plats: Råda Rum, kyrkvägen 45, Mölnlycke

Biljett: 585:- köps via tickster.com


Sugen på att äta något innan?

Vår restaurang är öppen och erbjuder en två-rätters meny för 369:-

  • Varmrätt: Ryggbiff med kantarellsås mandelpotatispué& honungsfrästa morötter. Alt. Bakad blomkål med  kantarellsås mandelpotatispué& honungsfrästa morötter.
  • Dessert: Choklad pannacotta med hallon och kolacrunch samt kaffe

Boka bord från 16.30 påbokning@radarum.se eller 031-338 21 00.