Hem » Just nu i Råda » Elvis, Orbison & I – Joel Nunez

Elvis, Orbison & I – Joel Nunez

Elvis, Orbison & I är tillbaka!

Förra året besöktes Mölnlycke av Joel Nunez med band vilket visade sig bli succé! Varmt välkommen på andra upplagan av Elvis, Orbison & I på Råda Rum.

En konsert där musikalisk glädje, ös, engagemang och en fantastisk låtskatt står i centrum. Dessutom är barnrättsorganisationen Erikshjälpen med på denna turné, då Joel vill att dessa konserter också ska betyda något för utsatta barn och deras familjer.

Arrangör: Northevent AB


Dag & tid: Fredag 18 oktober kl 19.00
Längd: ca 2 timmar (inkluderar en paus i mitten)
Biljett: 395:- via nortic.se

Restaurangen är öppen innan och i pausen av konserten med mat-och dryckeserbjudanden.


Om Joel Nunez
Joel Nunez är en cubansk/amerikansk sångare som blev upptäckt på kryssningsfartyg av ett svenskt artistbolag, flyttade till Sverige och blev av tidningen Megafonen utnämnd till Norrlands mest bokade underhållare 2014-2019 (hela 850 spelningar i Sverige under den tiden)!
Efter ett par år i hemlandet så flyttade Joel och familjen tillbaka till Sverige 2021 och han har sedan dess turnerat flitigt, både som soloartist, men har också gjort turnéer och konserter med Doug Seegers, Chris Kläfford, Shirley Clamp och Sonja Aldén. Han vann också nyligen tillsammans med Cecilia Kallin, länsfinalen för Västerbotten av musiktävlingen P4 nästa med låten ”Wait for me”. Elvis, Orbison & I har nu sålt närmare 20.000 biljetter i Sverige och responsen har varit helt fantastisk!

Om Elvis, Orbison & I
På den här konserten kommer Joel tillsammans med sina begåvande musiker att bjuda på de allra största hitsen från 50-talet, varvat med eget material. Det kommer bli en hel del från Elvis fantastiska repertoar och älskade klassiker från Roy Orbison. Han varvar musiken med korta berättelser från sitt eget liv, både glädje, sorg och skratt. Det blir en mäktig konsert i 50-tals anda!