Hem » Just nu i Råda » Disco med Dolly Style

Disco med Dolly Style

Disco med Dolly Style!

Molly är rosa, Holly är blå och Polly är lila. Tillsammans är dom Dolly Style, en färgstark trio som tagit Sverige med storm. 2019 tävlade bandet i Melodifestivalen med succén “Habibi”. Dom hittade tusentals nya lyssnare genom att nonstop turnera – och drog till sig en stor publik som klädde sig i rosa, blått och lila.

Den 22 oktober kommer dom till Råda Rum för att inta disco-golvet i vår största sal! Kom och dansa tillsammans med Holly, Molly och Polly under discokulorna till deras bästa hits! Det blir även Dolly style-shop och chans till att fotas med trion. Ett disco att minnas!


Datum & tid: Lördag 22 oktober kl 18.00

Entré från 16.15 genom Råda Rums huvudentré där vi står och blippar era biljetter.
Konserthallens dörrar öppnas 17.15 och Dolly Style kliver på 18.00.

Biljett: 299:-/ person och köps via Tickster SLUTSÅLT!
Vill du skriva upp dig på reserv-lista, kontakta vår reception info@radarum.se eller 031-338 21 00.

Fylla på energin innan?
Innan discot börjar serverar köket en lyxig Pannkaksbuffé för barn upp till 13 år, 99:-


Dolly Style skapades 2014 av låtskrivarteamet Emma Nors och Palle Hammarlund, som inspirerades av japanskt kawaii-mode och de superhjälteliknande karaktärerna i Kiss. Dolly Style debuterade för 4 miljoner tv-tittare med låten ”Hello Hi” vid 2015 års upplaga av Melodifestivalen. Dolly Style blev omedelbart favoriterna för unga tittare som också började klä sig som dem. Deras andra singel ”Cherry Gum” var en ännu större hit med mer än 14 miljoner visningar på Youtube. Dolly Style gjorde hundratals konserter runt om i Sverige och beskrevs som ”en plastisk fantastisk sockerrusning” av kritiker.

Detta fenomen sprider sig nu utanför Sveriges gränser.

Molly, Holly och Polly är på väg att dolla världen med sina vackra röster och stora hjärtan.