Hem » Just nu i Råda » Claes Malmberg – Liveshow

Claes Malmberg – Liveshow

Claes Malmberg – Liveshow

Här kommer uppföljaren till Claes Malmbergs tidigare succéer ”Live” och ”Still Alive”!

En mångbottnad scenshow där oväntade upptåg och fyndiga sånger förenas med reflektioner kring manligt och kvinnligt, dagsaktuella händelser, en del tillbakablickar, och blixtsnabba inlägg. Allt levererat med mycket värme, underbar humor och härlig musik ackompanjerat av landets svängigaste duo. Benneth Fagerlund Piano & Martin Tallström Gitarr.

Arrangör: Kettunen Show


Datum & tid: Fredag 16 juni 2023 kl 19.00
Längd: Ca 1 och 1/2 timma utan paus.
Biljett: 495:- via billetto.se

Restaurangen
Äta något innan föreställningen? Se kvällens erbjudande från köket nedan:

  • Räksmörgås 189:-
  • Hamburger tallrik 219:-
  • Tapasbricka 219:-

Boka bord via bokning@radarum.se eller 031-338 21 00.


Om Claes Malmberg

En av Sveriges mest skickliga ståuppkomiker och skådespelare. Claes Malmbergs karriär tog fart med Ronny Jönsson, en fantastisk rollfigur med folklig stil och intresse för hårdrock. Han är även medverkat i långfilmer och tv-serier där han bland annat haft en betydande roll som pappan i Astrid Lindgrens populära film “Lotta på Bråkmakargatan”. Förutom att ha medverkat i hyllade TV-program som ”Måndagsklubben”, ”Så ska det låta”, ”Dobidoo” har han även varit med i musikaler och stora teateruppsättningar.

Listan för alla hans uppdrag kan göras lång och på senare tid har vi sett Claes Malmberg i föreställningen ”Jeppe på berget” , ”Mr Universum” samt ”Hundraåringen”.