Hem » Just nu i Råda » Chris Kläfford och Tennessee Tears

Chris Kläfford och Tennessee Tears

Chris Kläfford och Tennessee Tears

Råda Rum är stolta över att tillsammans med Mölnlycke Folkets Hus och ABF presentera två stjärnor på den svenska pop- och countryhimlen.


Chris Kläfford klev rakt genom rutan och in i det svenska folkhemmet när han vann Idol 2017. Hans tolkning av ”Imagine”, från Idols slutaudition, är det klipp som fått mest visningar någonsin på Idols You Tube-kanal. Talangen, innerligheten och uppriktigheten hos Chris är en kombo som är svår att värja sig inför. 

Tennessee Tears skrällde i årets Melodifestival när de tog sig vidare till semifinal. ”Countrysverige är tydligen mycket större än vi trodde”, sa Jonas Hermansson efteråt, den ena halvan i countryduon.  Nu välkomnar vi honom och Tilda Feuk till Råda Rum. 


Datum & tid: NYTT DATUM – Torsdag 8 februari 2024 kl 19.00. Insläpp 18.15.
Biljett: 395:-/person via tickster.se

Ni som köpte biljett till konserten 10 november har kvar er plats. Om ni inte kan det nya datumet så går det bra att återköpa er biljett senast 1 januari. Återköp sker via tickster.se.


Något att äta innan konserten?
Kvällens erbjudande från köket. Välj mellan kött eller vegetarisk till varmrätt:

  • Helstekt svensk biff med fondantstekt potatis, hemslagen bearnaise, portvinskokt schalottenlök, champinjon och brysselkål
  • Tempeh av ärtor stekt med vitlök och timjan med fondantstekt potatis, hemslagen bearnaise, portvinskokt schalottenlök, champinjon och brysselkål

Till dessert serveras: Vaniljbakad ananas med vispad mascarpone och pistagesmulor

Pris: 395-
Boka bord på via bokning@radarum.se eller 031-338 21 00.


Välkommen!

___________________
I samarbete med:

__________________________________________________