Hem » Just nu i Råda » A tribute to Queen

A tribute to Queen

Hej Konsertvänner!

Sedan onsdag 11 mars har regeringen förbjudit offentliga tillställningar med fler än 500 personer, med anledning av det nya Coronaviruset. Vår utgångspunkt är att genomföra bokade evenemang, med reservation för att vissa evenemang kan komma att flyttas fram. Råda Rum fattar beslut om varje enskilt evenemang och kommunicerar direkt med berörda kunder. 

Konserten A tribute to Queen med Magnus Bäcklund är framflyttad till den 13 september 2020. För att få en uppdaterad biljett går du in på mailet du fick vid köpet till konserten den 22 mars och klickar på länken igen och laddar ner en ny biljett.

Om du inte har möjlighet att utnyttja biljetten återlöses den. Kontakta i så fall support@tickster.com. (OBS! Vi ber er att ha överseende med att handläggningstiderna är betydligt längre just nu)

Nys i armvecket, ta hand om er och välkomna den 13 september!

Hälsningar
Råda Rum

A tribute to Queen – a kind of magic

Välkommen till en färgsprakande hyllning av den legendariska brittiska rockgruppen Queen tillsammans med Magnus Bäcklund och gospelkören Loud’n Proud! 

Magnus Bäcklund blev känd för svenska folket genom sin seger i Fame Factory och senare även i Melodifestivalen, då tillsammans med Jessica Andersson i duon Fame. Därefter har Magnus arbetat som soloartist.

Gospelkören Loud’n Proud under ledning av Kristian Hvitfeldt har gjort konserter runtom i Sverige och Europa och har framträtt med artister som Danny Saucedo, Miriam Bryant och Peter Johansson.

Välkommen!


Söndag 13 september kl 18.00 i Råda Rum 

Showpaket med mat och konsert: 495 kr
Endast konsertbiljett: 250 kr

Biljett köpes på Tickster.com


Meny för showpaket (maten serveras från kl 16.00)

  • Svensk kyckling med örtsås, primörer samt örtslungad potatis.
  • Kaffe och tryffel

Hela menyn är gluten- och laktosfri