Hem » Just nu i Råda » Tyst After Work – inställt!

Tyst After Work – inställt!

Ingen alkohol. Inget mingel. Inget prat. Inga mobiler. Inga datorer. Inga klockor. Mitt i julruschen vill vi bjuda in dig till en paus. Till en tyst after work.

När?
Tid: Fredag 15 december 2023 kl 18.00 – 19.30inställt!
Plats: Råda Rum
Biljett: 100:-

Varför?
Det sociala bruset omger oss 24/7/365.
Vår uppmärksamhet riktas mot pushnotiser, mailtrådar, sms, telefoner, digitala kalendrar, nyheter, reklam, multitasking och inte minst sociala medier. Många upplever digital stress. Våra hjärnor går på högvarv och det är långt mellan stunderna då vi ger oss själva möjlighet till nedkoppling för avkoppling. 
I dag vet vi genom forskning att den nedkopplade pausen är livsnödvändig för att vi skall må väl i en tid då prestation, leverans och konsumtion toppas av det sociala bruset. 

Hur går det till?
Du som deltar får lämna ifrån dig datorer, paddor, mobiler och klockor. Vi ansvarar för det medan du deltar. Vi ger en kort introduktion och ett par gånger läser vi några tänkvärda ord. I övrigt tystnar vi tillsammans och förblir i tystnad och stillhet. Stunden skall vara fri från kommunikation vilket innebär att vi också undviker ögonkontakt. Du kan sitta, ligga eller stå.

Regler?
Under en tyst after work finns det tre regler att förhålla sig till: 
Tystnad – Det är enklare att varva ner och sluta anstränga sig när man är tyst.
Offline – All elektronik är förbjuden. Också klockan lämnas utanför rummet. Detta för att man på ett snabbare sätt ska kunna lägga sitt intellekt åt sidan.
Respekt – Det är viktigt att alla som deltar visar respekt för de regler som gäller. Tanken är att alla ska känna sig trygga med att ingen telefon plingar, att ingen kommer att prata och att ingen och ingenting stör. Alla är offline och alla är tysta.

Varmt välkommen! 


Köket och cafét är öppet i samband med eventet för den som vill äta eller dricka något innan.

Boka bord på 031-338 21 00 eller bokning@radarum.se


Om hälsa och hållbarhet under Gröna Rums paraply.