Hem » Just nu i Råda » Tyck om mig så tycker jag om dig

Tyck om mig så tycker jag om dig

Föreläsningsshow –
Tyck om mig så tycker jag om dig

Du vet den där känslan att du är skapad för någonting mer? 

Petra är föreläsaren som med sitt eldiga engagemang inspirerar dig till att vilja göra allt du drömmer om – och hon ger dig verktygen att ta första steget.

Med sina föreläsningsshower hjälper hon dig att förstå dig själv bättre och att logik kanske inte alltid är rätt väg till lycka. Petras vilja är att du ska känna livets alla smaker. Att ditt liv har plats för dina behov. Med Tyck om mig så tycker jag om dig, vill Petra beröra alla dina sinnen så att du förstår att du värd.

Tyck om mig så tycker jag om dig, är en föreläsning som du aldrig varit med om tidigare. Med effekter, musik, djupgående reflektioner och praktiska verktyg kommer Petra få din puls att öka och få dig att hitta kontakt med din inre eld. Viljan att vara autentisk. Att tycka om och släppa fram allt det som är du, så att du kan uppleva livet på fler nivåer.

Tar du ansvar för ditt liv?
Du har ett ansvar att göra det som krävs för att må som du vill. Du har ett ansvar att se till att prioritera dig själv och se till att du får känna dig hel och levande så ofta som möjligt.


Datum & Tid: Torsdag den 26 november kl. 18.00
Plats: Råda Rum
Biljetter à 345:- köps via
petrajohansson.se