Hem » Just nu i Råda » Smokie

Smokie

Legendariska Smokie återvänder till Sverige för sex konserter nästa vår och dom börjar turnén i Råda Rum!

Brittiska popbandet Smokie gillar Sverige, och Sverige gillar Smokie. Efter bejublade turnéer i vårt land de senaste åren har vi nöjet att meddela att favoriterna, som hade sin storhetstid på 1970-talet, återvänder till Sverige även nästa år!

Vi är många som har ljuva minnen till låtar som ”Needles And Pins”, ”Lay Back In The Arms Of Someone”, ”Living Next Door To Alice”, ”Oh Carol” och ”Stumblin’ In” men även en yngre publik tilltalas av och upptäcker Smokies musik. Bandet bjuder på nostalgi med kvalitet, där de svenska fansen får höra alla de klassiska hitlåtarna.


Fredag 17 mars 2023 kl 19.30 i Råda Rum – Insläpp från 18.30

Biljetter via Kulturbolaget  (Alla frågor kring biljetthantering tas med arrangören)


Äta något innan konserten?

Restaurangen erbjuder denna kväll en 2-rätters meny

  • Helstekt svensk biff från Dalsjöfors med salviasky, vispad färskostkräm med citron och rostad vitlök, ostronskivling och potatisbakelse
  • Vegetariskt alt. Bakad palsternacka och tempeh av svenska ärtor med vispad färskostkräm med citron och rostad vitlök, ostronskivling och potatisbakelse
  • Mangomousse med rostad kokos och karamellkokt ananas samt kaffe

Pris: 379:-

Boka bord
Mejl: bokning@radarum.se Tfn: 031-338 21 00


Sedan Smokie sist besökte Sverige har tyvärr basisten Terry Uttley gått bort. Han har ersatts av Luke Bullard, son till keyboardisten Martin Bullard. Luke har varit en ersättare för Terry de senaste fyra åren och är därför redan välkänd för många av Smokie-fansen. Martin Bullard och trummisen Steve Pinnell har varit med Smokie sedan 1988. Förra året valde Mike Craft att säga upp sig efter att ha varit sångare i 26 år, och han har ersatts av en mycket god gammal vän till bandet, Pete Lincoln. Pete har varit frontfigur i kända band som Sweet och Sailor, och arbetat med flera stora internationella stjärnor som Sir Cliff Richard, Tina Turner och Shakin Stevens. Mick McConnell spelar gitarr och mandolin, och har gjort det sedan 1996. Detta band gjorde sina första konserter i Helsingborg och Malmö i november 2021, för två fulla hus och en entusiastisk publik. Många anser att bandet aldrig har varit bättre än det är nu.

Med vänlig hälsning / Kulturbolaget


Arrangör: Kulturbolaget och KB West