Hem » Just nu i Råda » Sabaton – Sverigeturné 2021

Sabaton – Sverigeturné 2021

Sabaton – Sverigeturné 2021

I januari och februari nästa år beger sig Sabaton ut på en av de största metalturnéerna någonsin i Sverige, med hela 29 spelningar från norr till söder. Spelställena är varsamt utvalda och den 11 januari 2022 blir det Mölnlyckes tur när bandet gör nedslag på Råda Rum tillsammans med Hulkoff som special guest!

”The Great Tour hette vår Europa-turné, enkelt översatt till den stora turnén. Och vi tänkte stort när vi bokade denna svängen, större än vi någonsin gjort förut. Vi sökte och fann ställen där ingen trodde att Sabaton skulle spela, och just därför ville vi spela där. Detta är en chans för oss att ge något tillbaka till hela Sverige som tack för 20 år av fantastiskt stöd.

Med oss på samtliga spelningar är stenhårda HULKOFF, heavy metal på svenska framfört av vår vapendragare Pär Hulkoff som även sjunger i Raubtier.”
/Pär Sundström – Sabaton

Åldersgräns: 13 år

Early Entry-biljetter:
I varje stad finns ett begränsat antal Early Entry-biljetter. En Early Entry är en vanlig ståplatsbiljett, men med fördelen att du kommer in innan alla andra, och då ges möjligheten att välja vart du vill stå, köpa merchandise innan alla andra och du slipper stressa samt frysa i en kö utanför. Information om entré, insläppstid m.m. kommer mailas till dig några dagar innan konserten, så var noga med att ange en mailadress som vi kan nå dig på.


Tisdag 11 januari 2022 kl 19.00 i Råda Rum

Biljetter via Tickster SLUTSÅLT!

Arrangör: All Things Live och KB West.