Hem » Just nu i Råda » Sabaton – Sverigeturné 2021

Sabaton – Sverigeturné 2021

Sabaton – Sverigeturné 2021 (Nytt datum 26 april!)

Under våren 2022 beger Sabaton sig ut på en av de största metalturnéerna någonsin i Sverige, med hela 30 spelningar från norr till söder. Spelställena är varsamt utvalda och kombinerade med städer de besökt tidigare samt ställen de aldrig tidigare besökt.

Förband: HULKOFF är tillbaka på programmet!

”The Great Tour hette vår Europa-turné, enkelt översatt till den stora turnén. Och vi tänkte stort när vi bokade denna svängen, större än vi någonsin gjort förut. Vi sökte och fann ställen där ingen trodde att Sabaton skulle spela, och just därför ville vi spela där. Detta är en chans för oss att ge något tillbaka till hela Sverige som tack för 20 år av fantastiskt stöd. / Pär Sundström – Sabaton”

Åldersgräns: 13 år

HÅLLTIDER (tiderna är preliminära) / SCHEDULE (times are preliminary)

18:00 – Insläpp Early Entry (för de som köpt Early Entry-biljett) (Early Admissions)
19:00 – Insläpp övriga (General Admissions)
20:00 – HULKOFF
21:10 – SABATON
23:00 – Kvällen är slut (The end)


Obs!

Hej,

På grund av de restriktioner som följer av pandemin är spelningarna som skulle ägt rum i januari och februari flyttade till april och maj. Redan köpt biljett gäller till det nya datumet.

/ KB West


Kvällens erbjudande från köket

Svensk ryggbiff med rökt rödlökschilisalsa, bearnaisesås & pommes frites och en flaska Rådanäsöl till. 349:-

Boka bord via bokning@radarum.se eller 031-338 21 04. Bordsbokning från 16.00


Tisdag 26 april 2022 kl 19.00 i Råda Rum

Biljetter via Tickster

Arrangör: All Things Live och KB West.


Early Entry-biljetter:
I varje stad finns ett begränsat antal Early Entry-biljetter. En Early Entry är en vanlig ståplatsbiljett, men med fördelen att du kommer in innan alla andra, och då ges möjligheten att välja vart du vill stå, köpa merchandise innan alla andra och du slipper stressa samt frysa i en kö utanför. Information om entré, insläppstid m.m. kommer mailas till dig några dagar innan konserten, så var noga med att ange en mailadress som vi kan nå dig på.