Hem » Just nu i Råda » Köksmästare till Råda Rum

Köksmästare till Råda Rum

Köksmästare

10 minuter från Korsvägen hittar du Råda Rum, en mötesplats där mat, musik och stämning alltid är i fokus. Vi levererar alltifrån dagens husman, bröllopsmiddagar, kick-offs och större event. Danny Saucedo, Miriam Bryant och Louise Hoffsten är några av artisterna som har signerat vår Wall Of Fame

Eftersom vår köksmästare Fredrik Källström går vidare mot nya utmaningar söker vi nu en stabil, smaksäker matlagare som har kontroll på logistiken kring alltifrån en tvåa konferenslunch till en bankett för 400 gäster. Du skapar förutsättningar så att dina medarbetare i köket kan leverera en upplevelse som överträffar gästernas förväntningar, du inspirerar och engagerar personalen.

Vad du gör

Du planerar och fördelar arbetet i köket, bemannar och schemalägger personal och ansvarar för rekrytering och introduktion. Du har stor insyn i alla delar av verksamheten och är ytterst ansvarig för inköp och personalkostnader. Du säkerställer att vi håller högsta kvalitet i allt vi gör.

Vem du är

Vi tror att du är kreativ, engagerande och prestigelös och gillar att jobba i team. Som ledare är du tydlig, närvarande och empatisk och du tycker om att inspirera och entusiasmera andra. Du har höga ambitioner och är duktig på att organisera. Tjänsten är till 80% operativ och du deltar med självklarhet i den dagliga driften.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper, du blir en viktig pusselbit för företaget och ingår i Råda Rums ledningsgrupp där vi tillsammans driver hela verksamheten framåt.


Skicka din ansökan till vd Helena Dahlin Helena.dahlin@radarum.se . Du kan även höra av dig till henne om du har några frågor om tjänsten, 0707-344 344.

Intervjuer hålls löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag 31/5