Hem » Just nu i Råda » HelaDig! – Föreläsning Livsstilsverktyget

HelaDig! – Föreläsning Livsstilsverktyget

Må bättre. Lär dig att prioritera dig själv och din hälsa; fysiskt, psykiskt, socialt och existentiellt. Förebygg eller hantera livsstilssjukdomar. Delta i viktig forskning.

Anders Rosengren, forskare vid Göteborgs Universitet har upptäckt att något så enkelt som en kvart med ett onlineverktyg varannan vecka kan förbättra din hälsa. 

Anders ställde sig frågan: Varför har vi så svårt att prioritera hälsan i vardagen trots att vi värdesätter den så högt?

Och så föddes Livsstilsverktyget! 
Ett verktyg med informativa texter, inspirerande aktiviteter och öppna frågor för att sporra dig att använda den senaste kunskapen och prioritera hälsan i din vardag på flera olika sätt. Verktyget kan hjälpa dig att må bättre, lära dig mer om dig själv och din hälsa; fysiskt, psykiskt, socialt och existentiellt och förebygga eller hantera livsstilssjukdomar. 
Genom att använda verktyget deltar du dessutom i viktig forskning.

I sin föreläsning i Råda Rum berättar Anders om forskningen och verktygets möjligheter att hjälpa dig ta hand om din hälsa samt vikten av att väva in de andliga bitarna i vår tillvaro. Och du kan få hjälp med att ladda ner, logga in och komma igång med appen på plats i Råda Rum direkt efter föreläsningen!

Tid: Tisdag 21 mars kl 19.00
Plats: Råda Rum
Biljett: 200:- via Tickster

Livsstilsverktyget har utvecklats vid Göteborgs Universitet med stöd av Svenska kyrkan. 


Köket och caféet håller öppet innan föreläsningen för den som vill äta eller dricka något gott.
Boka bord på 031-338 21 00 eller bokning@radarum.se


HelaDig! är ett koncept under vilket många idéer får plats. HelaDig! tar upp frågor om hälsa och hållbarhet i alla dess former. HelaDig! är en del av Gröna Rum.

Läs mer om HelaDig! och våra föreläsare/event här.