Hem » Just nu i Råda » Föreläsning: Livet ska levas, inte bara överlevas

Föreläsning: Livet ska levas, inte bara överlevas

Livet ska levas, inte bara överleva

Dyk in i Livet ska levas, inte bara överlevas – en fängslande föreläsning som tar dig med på en resa mot ett liv fyllt av passion och syfte. Här handlar det om att inte bara existera, utan att verkligen leva fullt ut genom att bli din egen ledare och navigera genom livets utmaningar med skicklighet och självinsikt.

Genom gripande berättelser och humoristiska anekdoter väcker Torkild Sköld liv i ämnen som värderingar, drivkrafter och styrkor och visar dig hur du kan använda dem för att forma ditt liv på ett meningsfullt sätt. Med konkreta verktyg och praktiska insikter ger Torkild dig möjligheten att omvandla dina önskningar till verklighet och uppnå det du verkligen strävar efter.

Oavsett om du är en enskild individ som söker personlig utveckling, en ledare som vill inspirera sitt team eller en familj som vill skapa en starkare band, är denna föreläsning en upplevelse du inte vill missa. Med en perfekt balans mellan underhållning och innehåll kommer du att lämna salen inspirerad, motiverad och redo att ta dig an livet med en nyfunnen entusiasm och självförtroende.

Boka din plats nu och upplev en oförglömlig föreläsning som kommer att förändra ditt perspektiv och vägleda dig mot ett liv av äkta glädje och uppfyllelse. Livet ska levas – och med Torkild Sköld vid din sida, kommer du att göra just det på bästa möjliga sätt!


Datum & tid: Onsdag 20 november kl 19:00-20.40

Biljett: 295:- via torkildskold.se
Sommarerbjudande 295 kr t.o.m 19/8. Därefter ordinarie pris 395 kr. Dessutom köp 5 biljetter samtidigt men betala bara för 4.


Äta något innan?

Råda Rums restaurang ligger i anslutning till konserthallen och är öppen för dig och ditt sällskap att njuta av en god middag innan föreläsningen.

Välkommen att boka bord via bokning@radarum.se eller 031-338 21 00.

Meny

Kvällens erbjudande 179:- 

  • Porterbrässerad nötbog från Dalsjöfors med farinstekt charlottenlök, palsternackspuré och friterat rotfruktstrassel
    Veg alt: Porterbrässerad quornfilè med farinstekt charlottenlök, palsternackspuré och friterat rotfruktstrassel

Tapasbricka 189:-

Chevresallad 189:-

Caesarsallad med kyckling 189:-

Räksmörgås 189:-

Kaffe och Tryffel 70:-