Hem » Just nu i Råda » Din J-vla Fegis!

Din J-vla Fegis!

Vårturnépremiär för Din J-vla Fegis!

Vi verkar alla vara experter på att inte våga säga ifrån eller ifrågasätta. Vi vill alla ha ett bekvämt liv och tar den enklaste vägen dit. Vi lånar pengar till en lyckad fasad, precis som alla andra, och puttrar runt i våra stadsjeepar. För vad skulle folk tro om jag faktiskt gjorde ett eget val?


Föreställningen Din J-vla Fegis! med Björn A Ling och Johan Östling svingar vilt bland den svenska fegheten och är en hyllning till livet och konsten att ta vara på det. Allt kryddat med en stor portion värmländsk humor och musik. Detta är humor på allvar!

”Deras scennärvaro, publikkontakt, förmåga att spetsa den komiska detaljen är i högsta grad professionell.…. Övertygande och med härlig komik lyfts den mänskliga skröpligheten fram. …. Aftonens underhållning lär oss två ting. Det ena är att genuin humor är mycket allvarlig, det andra att humor allra bäst kommer till sin rätt på värmländska.” / Borås Tidning


Johan och Björn har medverkat i en rad svenska filmer såsom Smala Sussie, Bröllopsfotografen och Mammas pojkar. Nu senast även i succéserien Ack Värmland på TV4.

Onsdag 13 mars kl 19.00 i Råda Rum 

Biljett köpes på Ticketmaster.se

Restaurangen är öppen från kl 17.00 för den som vill äta innan. Boka bord på 031-338 21 00 eller bokning@radarum.se