Hem » Just nu i Råda » Det blir nog trevligt! – med Morgan Larsson och David Urwitz

Det blir nog trevligt! – med Morgan Larsson och David Urwitz

Det blir nog trevligt! – med Morgan Larsson och David Urwitz

Morgan och David tar med sig stämningen från radioprogrammet SöndagsMorgan i P4 och bjuder på en musikalisk show full av värme och humor.

Föreställningen är en blandning av musik, dråpliga anekdoter, skruvad quiz och en och annan överraskning! Vardag möter drömmar och sorg möter skratt i en show med det mänskliga ständigt i centrum. ”Det blir nog trevligt” är namnet på föreställningen, men det blir garanterat mer än så.

Bered dig på en upplevelse att bära med dig i hjärtat även långt efteråt.

Morgan Larsson

ledde tillsammans med Christer Lundberg det legendariska radioprogrammet Christer i P3 under många år, och har därefter hörts i program som Christer och Morgan rapporterar, Kvällspasset i P4, samt hans eget SöndagsMorgan i P4 med miljonpublik om söndagsmorgnarna. Morgan är också författare och hans romaner har getts ut på flera språk. Han debuterade 2010 med Radhusdisco som följdes av Det opålitliga hjärtat, Kistbyggarna och nu senast Död, rik och berömd. Från 2024 leder Morgan även podden Morgansoffan.

David Urwitz

har i snart 20 år gett ut skivor och turnerat Sverige och Norge runt. I Norge har han haft en dunderhit med låten Hos mig. I Sverige har David samarbetat och turnerat med artister som Peter LeMarc, Caroline af Ugglas och Eldkvarn. År 2022 kom hans åttonde album: Som om inget hade hänt. Sedan ett antal år har David hörts som regelbunden sidekick till Morgan i SöndagsMorgan i P4.


Datum & Tid: Lördag 23 november kl 19.00 i Råda Rum

Längd: ca 2 timmar inkl paus

Biljett: 295:- via tickster.com


Äta något innan?

Råda Rums restaurang ligger i anslutning till konserthallen och är öppen för dig och ditt sällskap att njuta av en god middag innan konserten.

Välkommen att boka bord via bokning@radarum.se eller 031-338 21 00.

Meny

Kvällens erbjudande 179:- 

  • Porterbrässerad nötbog från Dalsjöfors med farinstekt charlottenlök, palsternackspuré och friterat rotfruktstrassel
    Veg alt: Porterbrässerad quornfilè med farinstekt charlottenlök, palsternackspuré och friterat rotfruktstrassel

Tapasbricka 189:-

Chevresallad 189:-

Caesarsallad med kyckling 189:-

Räksmörgås 189:-

Kaffe och Tryffel 70:-