Hem » Just nu i Råda » Christian Dahlström i HelaDig! – en föreläsningsserie om psykisk ohälsa

Christian Dahlström i HelaDig! – en föreläsningsserie om psykisk ohälsa

29 mars: Christian Dahlström

Personligt kring ångest & depression och om vägen tillbaka.

Christian Dahlström är författare, copywriter, poddare och frilansskribent och en av landets främsta debattörer inom psykisk ohälsa.

Christian har skrivit en av de mest sålda svenska böckerna om ångest och depression och har en av landets största podcast (Sinnessjukt) om psykisk ohälsa. Han medverkar ofta i tv, radio och tidningar och pratar både om sina egna erfarenheter och om psykisk ohälsa som samhällsproblem. Han är specialiserad på depression och ångestsjukdomar men har kunskap inom det mesta som har med psykisk ohälsa att göra, så som olika behandlingsformer, anhörigaspekter och modern psykiatriforskning.

Om Christians föreläsning: Christian drabbades av en av våra vanligaste folksjukdomar – psykisk ohälsa. En panikångestattack markerade startskottet för vad som skulle komma att bli återkommande perioder av depression och ångest. Christians föreläsning öppnar upp för samtal och förståelse kring psykisk ohälsa och depression. Christian har kunskap inom det mesta som har med psykisk ohälsa att göra, så som olika behandlingsformer, anhörigaspekter och modern psykiatriforskning.
En spännande blandning av vetenskap och egna erfarenheter som ger publiken en rejäl tankeställare.

Läs mer om HelaDig! och våra föreläsare på https://radaforsamling.se/heladig

Biljetter till föreläsningen säljs via Tickster


Vår restaurang & café är öppen för den som är hungrig eller sugen på något innan föreläsningen.
Boka bord på 031-338 21 00 eller bokning@radarum.se


Konceptet HelaDig! inom ramen för Gröna Rum har till viss del ekonomiskt möjliggjorts tack vare Europeiska jordbruksfonden, Leader och Göteborgs Insjörike.