Hem » Just nu i Råda » Assisterande restaurangchef

Assisterande restaurangchef

Assisterande restaurangchef i Råda Rum

Råda Rum är en mötesplats där mat, dryck, musik och stämning alltid är i fokus. Som anställd hos oss är du en del av en gemenskap och ett team. Tillsammans stärker och utvecklar vi Råda Rum för att ge våra gäster bästa möjliga upplevelse. Vi vill nu utöka vår fasta personalstab med en assisterande restaurangchef. Därför söker vi dig som har passion för mat, dryck, service och människor. Din personlighet, din erfarenhet och ditt engagemang är de största tillgångarna för Råda Rum.

Tjänsten som assisterande restaurangchef innebär ett självständigt och utvecklande arbete i en stimulerande och föränderlig miljö. Du bistår restaurangchefen med att skapa en välkomnande atmosfär och med att leverera en upplevelse som överträffar våra gästers förväntningar. Du fungerar som restaurangchefens högra hand, har ansvaret när inte restaurangchefen är på plats och du kvalitetssäkrar den dagliga driften.

Vi söker dig som tycker om att möta våra gäster, har höga krav på kvalitet, stort intresse för service och trivs med att coacha personalen. Du är lösningsorienterad och handlingskraftig och din personlighet inspirerar och motiverar dina medarbetare. Tycker du om att arbeta med service och är intresserad av en spännande arbetsplats är detta arbetet för dig!

Vi önskar att du har några års erfarenhet av liknande position eller är villig att ta steget upp.

Låter detta som din nästa utmaning?
Skicka din ansökan till jobb@radarum.se så snart som möjligt. Sista ansökningsdag 2018-03-09. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag.

Övrig info
Fast tjänst med rullande schema.
Frågor om tjänsten besvaras av vice vd Helena Dahlin: helena.dahlin@radarum.se, 070-734 43 44.